Nazov neviem a snad sa to bude dat neskor zmenit

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moj prvy vyplod

Chcem pisat o niecom co by malo pre inych ludi aj zmysel precitat si

Chcem pisat o niecom co by malo pre inych ludi aj zmysel precitat si.Ale neviem ci sa mi to poradi.Ale na tom predsa nezalezi,od toho je bolg blogom aby si tam kazdy vylial srdce :)

Dnes som docital "Laska je chyba v programe" od Matkina.Mam z tej knizky divny pocit.Skoncila sice happy endom ako sa dalo cakat, ale ten dopad na moju ubohu dusu bol necakany.Rozplakal som sa ako maly chlapec - a to uz dlho nebolo.Bolo to naozaj silne kafe.Cely cas sa mi knizka pacila a dost som sa pri nej pobavil.Ale po docitani posledej stranky som si uvedomil aka hlboka pravda v tej knihe je.Laska je svina zuriva a hryzne cloveka raz a poriadne.A aj ked si ranu osetrite vzdy budete vediet z coho pochadza a ta jazva ostane na veky.

Som sice este mlady ( aj ked po mojich 24. narodeninach ked mi deti mojich kamaradov hovoria "ujo" a to slovo mi v hlave bije na poplach ) a v podstate viem o zivote prd. Ale ked si uvedomim ze jedina zena ktoru som kedy miloval ma teraz ineho a ze jedina pricina preco to tak je, bola moja lahostajnost a jej z toho plynuce zufalstvo - citim sa naozaj ako stary somar.

Ale ako to vlastne vsetko zacalo? Uplne banalne ako kazda laska v tretom rocniku gymnazia.Prve co si pamatam boli nadherne nohy zostupujuce dolu schodmi.Zostal som stat a cakal som aku peknu slecnu budu niest tie nozky.Bola krasna - uz ani presne neviem co mala na sebe, ale ten jemny usmev,zaplava spinavych blond vlasov a aristokraticke drzanie tela na mna okamzite zaposobili.

Trvalo to asi 3 alebo 4 mesiace nez som sa odvazil vypytat si jej cislo telefonu.A viem ho doteraz na spamat.Vtedy som si ho vsak pre istotu napisal perom na ruku a vecer som sa skoro zblaznil od zurivosti, ked som si ho takmer uplne zmyl v sprche pocas pravidelnej onanie.Ale data restoring sa podaril a od toho dna mama platila mierne zvysene ucty za kazdodenne telefonaty.

Po dalsich 2 mesiacoch spolocnych prechadzok plnych duchaplnych rozhovorov a flirtovania sme si dali prvu pusu.No aby som bol presnejsi - dal som jej pusu.Nemohol som to v ten den proste vydrzat.Vedel som ze bude v meste a tak som sa prechadzal z namestia na namestie a pohladom sialeneho vlka sledoval vsetkych a vsetko co mi len trocha pripominalo moju Tanicku.A ked som ju nakoniec uvidel - Hviezdu s dvoma nerozlucnymi obeznicami, ktore si ma vsimli skor ako ona - zaludok sa mi stiahol tak silno az mi prislo zle. Ale nenechal som sa odradit, pristupil som k nej a vytrhol som ju spod gravitacneho vplyvu kamaratok."Ja ta strasne chcem" to bolo jedine co som zo seba dostal a pritisol som sa jej na pery.Bola to tvrda neohrabana pusa pubertiaka, ale v tej chvili to pre mna bol cely svet s vesmirom aj so spekulaciami o jeho hraniciach.Bol 13. jun 1998.

Potom nasledovalo krasne obdobie spoznavania sa, prvych bozkov a nesmelych dotykov.Bolo vsak nasilne prerusene jej odchodom do Anglicka.Zmaturovala a kedze nemala 100 000 ktore by jej zarucili prijatie na ekonomiku v Ba ( ako bola informovana nemenovanou profesorkou u ktorej robila pripravu na prijmacky "das a si tam aj bez prijmaciek, nedas mozes sa trapit par rokov kym sa ti podari dostat sa") Nedala nemala a tak vtedajsia slovenska realita vysokeho skolstva prinutila maturantku do sveta vycestovat.

Nevideli sme sa skoro rok ak nepocitam dva tyzdne pocas Vianoc.Ale stale sme si pisali a vdaka tomu som aj pocitacovo gramotny.Pochopili sme ze internet je naozaj silny nastroj, aj ked mail v internetovej kaviarni nikdy nevynahradi ten pocit prijemneho napatia ked clovek uteka do domu s listom od milovanej osoby v ruke.Stretli sme sa az v Anglicku ked som za nou prisiel.Tam sme sa aj prvykrat milovali.A uz tam som si vsimol ze som naozaj sebec.Zvladol som sediet celu noc za pocitacom a hrat quake2 do umoru.To najviac lutujem.

-=@ je 02:16 rano takze to balim. Ak sa najde co in len jeden citatel ktory by chcel vediet ako to dopadne dalej, nech prida komentar a postupom casu dopisem celu story,Povodne som sa nechcel vobec takto rozpisat :)Tak dobru noc a piste ludia piste co mate na srdci.@=-


O zivote ... | stály odkaz

Komentáre

  1. je priskoro
    pisat kometar, ktory by odhlalil, co odhalit chcem :)
    nelakaj sa, nic co by si sam nevedel, alebo uz niekde nepocul to nebude.

    citim, ze to chces napisat cele a preto si pockam az na koniec.
    publikované: 31.01.2005 02:36:31 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. tiez...
    ... by ma zaujimalo pokracovanie.
    Po gramatickej a stylistickej stranke je to fajn, pribeh je skvely, lebo je realny. Nech sa Ti dari aj nadalej.
    publikované: 31.01.2005 08:33:14 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. nie som si istý
    ale nie je vylúčené, že sa Ti na tomto blogu dostane aj nevšedných odpovedí na Tvoj nevšedný príbeh ... skús počkať na 13. jún 2020 ... toto bola jedna z tých zdanlivo hlúpejších:)
    Skús si spomenúť a prípadne zverejniť, ako si sa k spomínanej knižke dostal - náhoda? dar? knižný fanatik?
    publikované: 31.01.2005 11:49:24 | autor: ET (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. no question about it ..
    len pokracuj, mozno sa ta budem chciet nieco opytat neskor.
    publikované: 31.01.2005 17:13:05 | autor: siajen (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. tak už píš
    alebo si zabudol heslo?
    publikované: 05.08.2005 00:39:17 | autor: ET (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. To ET
    Knizku citala predomnou spominana. Hovorial mi ze je dobra, tak som si ju od nej pozical
    publikované: 07.09.2006 22:41:50 | autor: necitatelny (e-mail, web, autorizovaný)
  7. To siajen
    spytaj sa rovno co chces, bo asi uz nebude vola dopisat ten pribeh aj ked by toho bolo na peknu knizku
    publikované: 07.09.2006 22:42:55 | autor: necitatelny (e-mail, web, autorizovaný)
  8. To siajen
    spytaj sa rovno, bo nebude vola dopisat ten pribeh, aj ked by toho bolo este na pekny knizku
    publikované: 07.09.2006 22:44:07 | autor: necitatelny (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014